УКР РУС

Наполі наклав на фанатів Манчестер Сіті одну з найабсурдніших заборон в історії футболу

1 листопада 2017 Читать на русском

Неполітанський клуб заборонив уболівальникам команди Гвардіоли проходити на матч 4 туру Ліги чемпіонів у Неаполі з ременем до штанів.

Якщо якийсь фанат Манчестер Сіті прийде на матч у штанах, які підтримуватиме пасок, він змушений буде здати його охороні на вході стадіону "Сан-Паоло".

Саррі: Наполі треба змінити свій ігровий підхід або попросити УЄФА почати матч з 21-ї хвилини

"Це якесь божевілля! Мені відомо, що у них були проблеми з фанатами Наполі, які використовували ремінь для штанів у бійках, але до чого тут ми?" – обуруються вболівальники Сіті, які ризикують залишитись без штанів у момент, коли стрибатимуть з радощів.

"У цій Лізі чемпіонів завжди щось придумують проти нас. Нам забороняють то гудіти, то проходити на стадіон, а тепер ще й ремені", – цитує секретаря клубу фанатів Ман Сіті Daily Mail.

Ця заборона трапилась у той самий час, коли винесли вирок проти хулігана, який вболіває за Наполі. 25-річний син юриста Джанлука Дель-Прато напав на 3-х вболівальників Сіті після попереднього матчу ЛЧ на "Еттіхад" у Манчестері. У результаті хлопець поранив 3-х осіб, серед яких батько із 17-річним сином. Джанлука вів подвійне життя і був членом однієї з неаполітанських груп хуліганів. Суд присудив йому 5 місяців тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, матч 4 туру Ліги чемпіонів Наполі – Манчестер Сіті відбудеться сьогодні о 21:45. У цій же групі виступають донецький Шахтар і нідерландський Фейєнорд.