УКР РУС

Наполі на виїзді обіграв Кротоне

29 грудня 2017 Читать на русском

В матчі 19 туру Серії А Наполі здобув мінімальну перемогу над Кротоне.

Наполі з початку матчу прогнозовано захопив контроль над м'ячем і почав створювати момент за моментом біля воріт Кротоне. Небезпечні моменти були в Гамшіка і Мертенса, однак пробити Кордаца їм не вдавалось аж до 17 хвилини. Після передачі Аллана захисники на мить загубили Гамшіка і той ударом з лівої точно пробив у дальній кут. Наполі продовжував атакувати і ще класні нагоди були в Інсіньє і Мертенса, але в першому таймі більше голів не було.

На початку другого тайму Кротоне мав шанс зрівняти рахунок, але Стоян не влучно пробив з вигідної позиції. Однак Наполі продовжував контролювати ситуацію на полі. Після небезпечного удару Інсіньє м'яч влучив у поперечку, а з добиванням Кальєхона впорався Кордац. Відповіді Кротоне були досить небезпечними, наприклад удар Крочати, однак обидві команди не змогли забити більше і неаполітанці одержали перемогу в матчі.

Завдяки цій перемозі Наполі набрав 48 очок та трохи відірвався від Ювентуса в боротьбі за перше місце. Кротоне з 15 очками залишився на 18 місці.

Чемпіонат Італії 2017/18, 19 тур

Кротоне – Наполі – 0:1

Гол: Гамшік, 17