УКР РУС

Наполі на виїзді мінімально переграв Удінезе, Мілан та Рома свої матчі завершили внічию

26 листопада 2017 Читать на русском

Наполі обіграв Удінезе, Мілан і Торіно голів не забивали, Рома вдесятьох поділила очки з Дженоа.

Римський клуб приїхав у гості до Дженоа в якості беззаперечного фаворита. Перший тайм матчу пройшов в боротьбі за ініціативу та без великої кількості гольових моментів. Основні події розгорнулися в другому таймі. На 59-й хвилині Ель-Шаараві вчасно відгукнувся на передачу Флоренці та в один дотик переправив м’яч у ворота господарів. Вже через 10 хвилин капітан римлян порушив правила у власному штрафному, та ще й симулював травму, за що отримав пряму червону картку. Пенальті бездоганно реалізував Лападула. Після звітного туру Рома посідає 4-те місце, Дженоа – 17-те.

Наполі перед матчем думав лише про перемогу, оскільки вона дозволяла знову випередити Інтер та вийти на першу сходинку таблиці. Перші хвилини зустрічі виявились не надто видовищними. Гості звично багато володіли м’ячем, але до небезпеки справа не доходила. Кульмінація зустрічі сталася на 33-й хвилині зустрічі, коли господарі порушили правила у власному карному майданчику. До м’яча підійшов Жоржінью, але не зміг переграти Скуффета "з точки". Йому пощастило, що голкіпер парирував удар перед собою, тому бразилець з другої спроби вразив порожні ворота. У другому таймі велика кількість порушень та замін збили темп матчу, тому голів глядачі більше не побачили.

До звітного матчу Мілан випереджав Торіно лише на одне очко, тому матч обіцяв бути дуже цікавим. Проте на футбольному полі команди більше боролись у центрі поля, ніж створювали гострі моменти. На 20-й хвилині забив Обі, але арбітр відмінив взяття воріт через гру рукою. М’яч, який Кутроне забив на 93-й хвилині не зарахували через офсайд. Як результат – легальних голів глядачі так і не дочекались.

Чемпіонат Італії, 14 тур

Дженоа – Рома – 1:1

Голи: Лападула, 70 (пен) – Ель-Шаараві, 59

Вилучення: Де Россі, 69

Удінезе – Наполі – 0:1

Голи: Жоржінью, 33

Мілан – Торіно – 0:0