УКР РУС

Наполі напередодні матчу з Шахтарем мінімально переграв Мілан

18 листопада 2017 Читать на русском

В одному з центральних матчів 13 туру Серії А Наполі вдома обіграв Мілан.

Наполі з перших хвилин дав зрозуміти гравцям Мілана, що сьогодні легко не буде. Господарі за допомогою коротких передач дуже легко переходили центр поля. Особливо настирними в атаці Наполі були незмінні лідери – Мертенс, Інсіньє та Гамшик. Всі троє мали свої шанси у вигляді виходів на "побачення" з голкіпером Мілана, але реалізувати свій шанс вдалося лише Лоренцо Інсіньє. На 34-й хвилині нападник Наполі отримав розрізну передачу від Жоржінью та красиво переграв молодого кіпера гостей. Після голу господарі продовжували атакувати, а Мілан автоматично відбивався.

На другий тайм Мілан вийшов краще налаштованим ніж на початок матчу. Гості більше контролювали м’яч, старались більше комбінувати. Так тривало до 73-ї хвилини, поки гравці Наполі не використали один з небагатьох шансів у другому таймі. Мертенс продемонстрував свої навики пасу та вивів Пьотра Зелінскі віч-на-віч з Доннарумою, а той не розгубився і пустив м’яч поміж ніг італійцю. Мілан продовжував атакувати, але вже без особливої віри в підсумковий успіх. На 92-й хвилині Романьйолі відіграв один гол, але на більше не вистачило часу.

Наполі набрав 35 очок і збільшив свій відрив від Ювентуса. Мілан з 19 пунктами посідає 7 місце.

Нагадаємо, що вже у вівторок, 21 листопада, у Неаполі відбудеться матч Ліги чемпіонів між місцевим Наполі та донецьким Шахтарем.

Чемпіонат Італії 2017/18, 13 тур

Наполі – Мілан – 2:1

Голи: Інсіньє, 33, Зелінскі, 73 – Романьйолі, 92