УКР РУС

"Наполі" – "Бенфіка". Ліга чемпіонів, група B. Анонс

28 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого зійдуться суперники київського "Динамо" по групі В – "Наполі" і "Бенфіка".

"Наполі" – "Бенфіка"

28 вересня, 21:45. Неаполь, "Сан-Паоло"

Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Неаполітанці розпочали груповий раунд із візиту до Києва, де зуміли вирвати перемогу в "Динамо". Такий результат дозволив "Наполі" очолити таблицю групи В, адже в іншій парі переможця не було виявлено. Італійці не виглядали непереможною командою, проте виконали своє завдання і повернулися додому з 3-ма очками в активі. В Італії неаполітанці дихають в потилицю "Ювентусу" і посідають 2-гу сходинку Серії А. Сьогодні вони вдома прийматимуть "Бенфіку" і в разі перемоги закріплять свій статус фаворита на вихід до наступної стадії змагання.

Мілік: У "Наполі" я вперше в житті зіштовхнувся з такою кількістю тактики

"Бенфіка" розчарована результатом матчу з "Бешикташем". Втрачена перемога на останніх секундах поєдинку вартувала їм двох важливих очок. Сьогодні "орли" спробують ліквідувати дефіцит по балах, проте зробити це в Неаполі буде набагато складніше, аніж вдома із "Бешикташем". Португальці чудово провели 2 останні тури (2 перемоги) в чемпіонаті і повернули собі 1-шу сходинку в таблиці, що може їм допомогти в моральному плані напередодні поєдинку в Лізі чемпіонів.

Орієнтовні склади команд

"Наполі": Рейна Хюсай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам Аллан, Жоржинью, Гамшік Кальєхон, Мілік, Мертенс.

"Бенфіка": Едерсон Семеду, Лопес, Нільссон-Лінделоф, Грімальдо Фейса, Орта Сальвіо, Серві, Піцци Гедеш.

Не зіграють: Кірікеш – Жардел, Самаріс, Рафа Сілва, Жонас.

Брати Джака зустрінуться в Лондоні, Пластун протистоятиме ПСЖ. Ліга чемпіонів, група A. Анонс