УКР РУС

Напевно, ніколи більше не поїду в Росію, – Селезньов відверто визнав свою помилку і назвав свій статус у збірній України

25 березня 2018 Читать на русском

Нападник збірної України Євген Селезньов з гіркотою пригадав свій період у російській Кубані та прокоментував свою відсутність навіть у запасному списку національної команди.

"Зараз багато забиваю? Можливо, це нескромно, але я і раніше чимало забивав. Так, у Карабюкспорі в мене були певні проблеми – ніхто цього не приховував. Зараз у мене все добре: хороший тренер і чудова команда. Я щасливий.

Селезньов прагне стати рекордсменом УПЛ

Скільки забив після переходу з Дніпра в Кубань? Не пам'ятаю, мало. Не хочу згадувати це, Немає сенсу. Не повинен був йти з Дніпра. Це було помилкою? Так. Є багато відповідей на те, чому це помилка.

Критика у мій бік? Як було її приймати. Звичайно, я ж не міг очі закрити. Сильно переживав? Як і будь-яка інша людина. Більше Євген Селезньов ніколи не переїде в Росію? Напевно, так.

Чому Шевченко не викликав у збірну? Перед тобою сидить Селезньов, а не Андрій Шевченко. Звідки я знаю. Ми з Андрієм Миколайовичем розмовляли, і він сказав, що дасть шанс молодим. Значить, я не заслужив, буду старатись більше. Я вважаю, що на цей момент я слабший, так виходить.

Є головний тренер, який вирішив викликати інших футболістів – це його рішення, і він має рацію. Якщо чесно, у збірній хотів би подивитися на Яремчука. Сподіваюсь, це хороший хлопець, судячи з того, що я бачив у Бельгії. Через його травму не довикликали? Ну, стривай. Там є запасний список. З Полтави там є, як його. Коломоєць? Так. Я запасний у запасному списку. На заміні лівіше лівого.

Нефутбольні причини? Та ні. Які у стосунки з Андрієм Шевченком? Хороші. Повторюся, це головний тренер, який вибрав певний склад. Тренер завжди має рацію. Які емоції були, коли дізнався, що не потрапив у збірну? Не плакав.

Шевченко сам мені зателефонував, і мені було приємно. Андрій Миколайович сказав, що у збірній стежать за мною, тому я не засмучуюсь, значить, це просто потрібно прийняти.

Євген Селезньов ще допоможе збірній? Зараз я помічник у своїй сім'ї на 3 дні. Порох у порохівницях є? Так, я ж граю і забиваю. Чому ні?

Не вдалося закінчити кваліфікацію на Чемпіонат Світу? Значить, був заслабкий. Я три рази пролітав повз ЧС. Найбільше в своїй кар'єрі я засмучений тим, що так і не побуваю на Мундіалі", – розповів Євген Селезньов Аллі Бублій у програмі "Моя гра" (на відео з 5:40).

Агент Селезньова Піроженко не розуміє, чому в збірну України викликали Кравця