УКР РУС

Ліон та Лілль розписали результативну нічию, Сент-Етьєн обіграв Монако

6 травня 2019 Читать на русском

Відбулись чергові матчі 35-го туру чемпіонату Франції.

Чемпіонат Франції, 35-й тур

Монпельє – Ам'єн – 1:1

Голи: Молле, 81 – Мендоза, 66

Нант – Діжон – 3:0

Голи: Туре, 51, Кулібалі, 74, (пен.), Ронж`є, 80

Вилучення: Агуер, 73

Тулуза – Ренн – 2:2

Голи: Дурмаз, 40, (пен.), Доссеві, 51 – Ньянг, 35, Сарр, 58, (пен.)

Монако – Сент-Етьєн – 2:3

Голи: Мартінш, 18, Карлос, 90+2 – Туре, 59, (аг.), Кабелла, 71, Норден, 80

Ліон – Лілль – 2:2

Голи: Терьє, 11, Дюбуа, 74 – Ремі, 50, Сумаре, 68

Монпельє та Ам'єн не змогли виявити сильнішого. Мендоза в другому таймі відкрив рахунок в матчі, однак Молле наприкінці матчу врятував нічию для Монпельє.

Нант в більшості обіграв Діжон. Туре відкрив рахунок в матчі на початку другого тайму, а після вилучення Агуера Нант добив суперника завдяки пенальті Кулібалі та голу Ронж'є.

Тулуза і Ренн розійшлись результативною нічиєю. На гол Ньянга в першому таймі голом з пенальті відповів Дурмаз. В другому таймі Доссеві вивів Тулузу вперед, однак Сарр також пенальті вирівняв становище і поставив крапку в матчі.

Монако вдома програв Сент-Етьєну. Желсон Мартінш відкрив рахунок на 18 хвилині, однак Сент-Етьєн не тільки зрівняв рахунок в другому таймі завдяки автоголу Туре, а й вийшов вперед завдяки голам Кабелли та Нордена. Карлос Вінісіус в компенсований час скоротив відставання, але Сент-Етьєн втримав перемогу.

Ліон та Лілль розписали результативну нічию. Терьє на 11 хвилині відкрив рахунок в матчі, але вже по перерві Ремі та Сумаре не тільки вирівняли становище, а й вивели "догів" вперед в рахунку. Втім, останнє слово було Ліоном, а саме за Дюбуа, який на 74 хвилині врятував нічию для Ліона.

Неймар врятував ПСЖ від поразки, Нім розгромив Реймс