УКР РУС

Налякати "Наполі". "Чорноморець" - "Дніпро" - 0:3 (ВІДЕО)

3 травня 2015 Читать на русском

Одеський "Чорноморець" не зумів відібрати очки у дніпропетровського "Дніпра", який веде активну боротьбу за путівку у Лігу чемпіонів.

Підопічні Мирона Маркевича здобувають, на перший погляд, легку перемогу над "моряками", але насправді довелося трохи попотіти, щоб вибороти у сьогоднішньому матчі три очки.

Впродовж усього протистояння падав сильний дощ, що лише ускладнювало "дніпрянам" завдання. Натомість "Чорноморцю" це було на руку, адже погода допомагала стримувати технічних виконавців "Дніпра".

Долю матчу ще до перерви вирішив Нікола Калініч. Спершу форвард дніпропетровців реалізував вихід віч-на-віч, а згодом забив ще один гол із пенальті.

У другій половині поєдинку на поле вийшов Селезньов, який у підсумку й поставив крапку у матчі. На 76 хвилині Євген після прекрасного пасу Безуса зробив рахунок розгромним.

У підсумку все завершилося із рахунком 3:0, що дозволило команді Маркевича мінімум до завтра піднятися на другу сходинку у таблиці. Тепер на "дніпрян" чекає важлива півфінальна зустріч Ліги Європи із "Наполі", яка відбудеться 7 травня.

Зі складами команд можете ознайомитися тут.

"Чорноморець" - "Дніпро" - 0:3

Голи: Калініч (32), (44 п), Селезньов (76)