УКР РУС

Налякали Моурінью. "Ман Сіті" - КПР - 3:1. ВІДЕО

1 вересня 2012 Читать на русском

Заключний матч ігрового дня відвідав наставник майбутніх суперників "Ман Сіті" в Лізі чемпіонів - Жозе Моурінью.

Португалець отримав чимало інформації для аналізу. Господарі впевнено прибрали "пульт" від гри до своїх рук вже з перших хвилин. Спершу пристрілювався Едін Джеко - один його удар ледь не досягнув дальнього кута воріт "обручів", інший заблокував Фабіо. А ось Яя Туре пробивав без роздумів і м'яч таки прошмигнув повз захисників і кіпера - 1:0. Голу передувала подача корнера і карколомна спроба удару від Тевеса.

На 27-й хвилині Насрі був зобов'язаний подвоювати рахунок, проте з лінії воротарського майданчика пробив не надто сильно, і Грін зумів зреагувати. Після цього активність "містян" дещо вщухла. Наприкінці тайму вони дозволили "обручам" кілька разів сходити в атаку.

У другому таймі "Сіті" дещо вальяжно будував власні атаки, за що був покараний дуетом Джонсон - Замора. Перший рвучко пробив, а другий підправив м'яч у сітку після того, як на удар зреагував Джо Харт. Та вже через якусь мить гол сотворила інша пара - Джеко і Тевес. Після такої відповіді "обручі" оговтатися не зуміли, наостанок пропустивши ще й від Карлітоса.

"Ман Сіті" - КПР - 3:1(1:0)

Голи: Яя Туре, 16, Джеко, 61, Тевес, 90+3 - Замора, 59

Попередження: Коларов, Родвелл - Замора