УКР РУС

Накращі в Мадриді, найкращі і в королівстві. "Атлетіко" - "Реал" - 1:0

23 серпня 2014 Читать на русском

Пропустивши аж на 2-й хвилині матчу, "Реал" так і не зумів оговтатись від такого холодного душу.

Проте мав предостатньо моментів. Атаки у "реалістів" були досить непоганими, однак на завершальній стадії чогось бракувало. Не посилили гру і заміни. Кріштіану Роналду, від котрого завжди очікують останнього штриха, цього разу не виправдав сподівань. Можливо, далося взнаки і його нещодавнє пошкодження. Але "Реал" - це не тільки Роналду. Проте Бейл, Кроос і Хамес також нічого суттєвого не показали.

Своєю ж чергою, забивши швидкий гол, "Атлетіко" не побіг відсиджуватися у захисті. Подекуди їхні моменти були більш небезпечними за "реалівські". Міг забивати Гарсія, проте після божевільного удару м'яч пролетів над поперечкою. Мав хорошу можливість і молода зірка Грізман, але трохи перенервував.

В цілому ж матч видався досить нервовим. У першому таймі емоції Сімеоне зіграли із ним злий жарт - не по-джентльменськи повівся із арбітром, за що і отримав заслужену червону картку. А вже у другому жовті картки посипалися, як дощ у Львові в осінню пору. Перед 9 гравцями у складі обох команд світилося жовте світло, а апогеєм такого шоу стало вилучення Модріча за другий гірчичник.

Загалом можна сказати, що матч вдався - шанувальники Прімери оцінять, і не варто забувати, що це був перший матч в сезоні, і команди тільки підходять до своїх оптимальних кондицій. "Матрацники" виявилися більш підготовленими, за що справедливо отримують свій перший трофей у сезоні.

Склади команд:

"Атлетіко": Мойя, Міранда, Хуанфран, Сікейра, Годін, Тьягу, Габі, Гарсія, Коке, Грізман (Хіменес, 73), Манджукіч (Родрігес, 85)

Запасні: Облак, Маріо, Ансалді, Ньїгес, Хіменес Хосе

"Реал": Касільяс, Рамос, Коентрау (Марсело, 70), Карвахаль, Варан, Алонсо, Модріч, Бейл, Кроос (Роналду, 46), Хамес (Іско, 65), Бензема

Запасні: Ільяраменді, Арбелоа, Пепе, Навас

Атлетіко - Реал - 1:0

Гол: Манджукіч, 2

Попередження: Тьягу, 18, Коке, 51, Грізман, 68, Гарсія, 74 — Модріч, 48, Алонсо, 52, Іско, 78, Модріч, 90+1

Вилучення: Модріч, 90+1