УКР РУС

Нагорняк: Я викликав би 5 нападників у збірну України

8 листопада 2016 Читать на русском

Телевізійний експерт та екс-тренер "Дніпра" Сергій Нагорняк прокоментував склад збірної України, який готується до матчів проти Фінляндії та Сербії.

"Як на мене, після тих останніх двох матчів, які були проведені, я думаю що це зрозуміло: буде грати у складі на 99,9 відсотків – Кравець. Чому? Тому що в кожній грі він забив, і він мав ігрову практику у своєму клубі – в "Гранаді". Інші два нападники Зозуля і Бєсєдін. Бєсєдін, зрозуміло, – це аванс.

Чи я здивований викликом Бєсєдіна? Знаєте, я відчував. Я вагався кого – Бєсєдіна чи Яремчука? От мені було цікаво кого викличе Андрій Миколайович. Я викликав би п’ять нападників. Ми знаємо можливості Зозулі і Кравця, можемо розказати про їхні сильні і слабкі сторони. Можна було б перевірити і Яремчука, і того ж Борячука. Із них на мене найбільше враження справив Борячук. Тому що хлопець з таким напором вийшов, швидкість і техніка при ньому.

У нас буде контрольний матч і ми розуміємо, що це дуже важливий поєдинок для того, щоб подивитися наш найближчий резерв – хто як зіграв би", – сказав Нагорняк.

Шевченко не викликав у збірну України форварда, який забив 6 голів у 5 останніх матчах, з яких 2 – "Шахтарю"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях