УКР РУС

Нагорняк: Всю гру вчора контролювали Модріч, Ракітіч і Бадель

25 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Екс-гравець національної збірної України Сергій Нагорняк поділився своїми враженнями від гри Хорватія – Україна (1:0), що відбулася 24-го березня в Загребі.

Сергій Миколайович вважає, що в цьому матчі дався в знаки клас футболістів:

"У вчорашній грі сказався вищий клас футболістів збірної Хорватії. Вони дуже гарний гол нам забили, красиво все розіграли. У наших суперників були ще можливості забивати. Наші футболісти могли б розраховувати на нічию тільки при вдалому збігу обставин. Було видно, що хорвати нас також добре вивчили.

Всю гру вчора контролювали Модріч, Ракітіч і Бадель. Це тріо стало запорукою успіху хорватської збірної. Впевнений, що будь-який тренер не відмовився б мати у своєму розпорядженні таких футболістів.

Серед моментів української збірної я можу пригадати тільки епізод з Артемом Кравцем, коли воротар помилився на виході. Результат маємо, хорвати нам показали, як потрібно командно діяти. На сьогоднішній день вони просто сильніші за нашу збірну. Давайте просто подивимось, де грають хорватські футболісти: "Реал", "Барселона", "Інтер", "Ювентус", "Фіорентина". Ці футболісти ще й не просто там грають, а перебувають на передових ролях у своїх клубах. Вони кожні вихідні мають ось такі ігри, їхні футболісти дуже спокійно до цього відносяться. Вони швидші у роботі з м’ячем, у прийнятті рішень, в оцінці ситуації. Із цих компонентів і складається футбол. Моментами непогано виглядала і наша команда, але в ключових епізодах хорвати приймали більш правильні рішення.

Чи забронювали собі хорвати перше місце? Та ні, в них ще гра з турками на виїзді, з нами на виїзді. Не так все просто буде для них. Навіть, у матчі з Ісландією була рівна гра, але там також результат на користь хорватів був зроблений за рахунок індивідуальної майстерності. Звісно, шкода, що хорвати тепер трохи відірвались від всіх. Тепер буде складно їх наздогнати, але впевнений, що ми будемо боротися до кінця".

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

, а також у Viber