УКР РУС

Нагорняк: Не здивуюся, якщо Карпати займуть 7-му позицію

24 квітня 2018 Читать на русском

Екс-нападник збірної України, а нині телеексперт Сергій Нагорняк прокоментував останні результати Карпат. Нагадаємо, львівська команда виграла вже 4 матчі поспіль.

"Карпати – молодці, адже виграли черговий матч. Зараз ми бачимо зовсім іншу команду. Вони непогано виглядають у нижній шістці. Особливо відзначу Карраскаля і Шведа. Це обличчя атаки нинішніх Карпат. Я не скажу, що це несподіванка для мене.

Дебютний дубль Бєсєдіна, некрасивий трюк Марлоса, переможна серія Карпат і прорив Зорі. Підсумки 28-го туру УПЛ

Карраскаль? Зараз ми робимо висновки в контексті його гри у нижній шістці. Він демонструє хорошу гру. Проте було б цікаво поглянути на колумбійця на фоні команд з верхньої частини турнірної таблиці. У нього є нестандартні дії.

Можливо, з однієї сторони це на краще, що львів’яни зараз у нижній шістці. Вони відчули ритм гри, здобули впевненість. На цьому рівні "зелено-білі" непогано виглядають. Як вони протистояли б суперникам з верхньої шістки, ми можемо тільки здогадуватися. Однак я абсолютно не здивуюся, якщо Карпати фінішують сьомими.

"Динамо і Шахтар вже полюють за Карраскалем". Чому Хацкевич перемагає, а Марлоса і Ко не варто засуджувати

Мені важко виокремити ще когось, крім Шведа і Карраскаля, бо у львів’ян зараз сильна команда, багато працьовитих гравців. Проте Мар’ян та Хорхе виділяються якраз нешаблонними діями. Ви ж бачите, що команда забиває багато завдяки індивідуальним зусиллям цих хлопців", – цитує Нагорняка офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, після 28 турів Карпати посідають 9 місце в УПЛ.