УКР РУС

Нагорняк: Мелікян вразив усіх – якби не арбітр, то Шахтар, можливо, не переміг би Сталь

8 серпня 2017 Читать на русском

Експерт програми "Профутбол" взяв участь у визначенні найкращих гравця та тренера місяця в Україні за підсумками липня 2017 року.

"Як на мене, найкращим у липні був Мбокані, - заявив у розмові з "Футбол 24" Сергій Нагорняк. - Він забивав дуже важливі м’ячі у складі Динамо. Друге місце – Марлос. Третє – Ярмоленко.

Якщо брати до уваги тренерів, то тут – важкуватий вибір. Напевно, найкращим все ж назву Олександра Хацкевича. У матчах із Шахтарем, Карпатами та Янг Бойз (маю на увазі київський матч) Динамо демонструвало пристойний футбол. Це була зовсім інша гра, ніж у попередньому сезоні. Я помітив нову тренерську ідею.

На другому місці – Роман Санжар. Щороку Олімпік покидає велика група футболістів, але стиль гри не змінюється. Вся команда тримається на тренерських ідеях Санжара.

Третій – Єгіше Мелікян, його Сталь вразила, напевно, усіх. Молодий, амбіційний колектив, який сміливо йде в атаку. Якби арбітр судив більш об’єктивно, то Шахтар, можливо, і не здобув би перемогу в матчі зі Сталлю".

"Футбол 24" визначає найкращих футболіста і тренера України в липні 2017 року. У голосуванні візьмуть участь 11 авторитетних членів журі, які виберуть трійки найкращих за минулий місяць.

Максимов: У липні – повне домінування Динамо