УКР РУС

Нагорняк: Десь в душі я розумію президента Динамо, але ігри в Маріуполі повинні проходити

25 липня 2017 Читать на русском

Екс-нападник збірної України, футбольний експерт Сергій Нагорняк висловив свою думку щодо проведення футбольних матчів у Маріуполі.

"Не знаю, в чому там проблема насправді. Але те, що ми чуємо, означає, що всі повинні там грати. Як на мене, правоохоронні органи повинні взяти на себе відповідальність і забезпечити там безпеку футболістів і членів команди. У мене немає сумнівів, що ігри там повинні проводитися.

Чому не поїхав Генінсон в Маріуполь? Він повинен втрутитися, це його робота. Не знаю, чому він не поїхав. Тут повинні підключитися і президент УПЛ і президент ФФУ. Разом з правоохоронними органами потрібно відрегулювати цей момент.

Маріуполь грав з Вересом, прийшло 8500 глядачів і все було в порядку. Десь в душі я розумію президента Динамо. Коли говорять, що небезпечно їхати, то настрій у людей вже відповідний. Але ігри в Маріуполі повинні проходити", – сказав Сергій Нагорняк в коментарі isport.ua.

Нагадаємо, МВС вважає недоцільним проведення матчу Маріуполь – Динамо на стадіоні "Іллічівець".

"Нікого змушувати їхати в Маріуполь не треба". Олександр Монзолевський – про службу в зоні АТО, як грають в футбол та вболівають на війні