УКР РУС

Нагорняк: Декілька зайвих днів – це великий плюс для тренерського штабу збірної України

14 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Колишній гравець "Дніпра", "Шахтаря" та національної збірної України Сергій Нагорняк очікує непростої гри для національної збірної України проти Хорватії.

Сергій Миколайович в коментарі "Футбол 24" відзначив, що в хорватів є футболісти, які виступають на найвищому світовому рівні і це найголовніший козир наших майбутніх суперників. Проте вважає, що у "синьо-жовтих" є чим дивувати фаворита цієї зустрічі:

"Звісно, хорвати – фаворити майбутньої зустрічі. Але думаю, що наш тренерський штаб знайде правильні важелі. Слід згадати матч Хорватія – Туреччина. Турки в тому матчі добре продемонстрували, що з хорватами можна грати. Головне слід залишити хорватів без м’яча, вони цього дуже не люблять. В нас є сильні футболісти, хороший тренерський штаб. Вважаю, що ми можемо сподіватися на позитивний результат.

Сильна сторона хорватів – гра в атаці. Перевага перед нашими футболістами в тому, що вони виступають не тільки в топ-чемпіонатах, а ще й в топ-командах: "Барселона", "Реал", "Інтер"… Моя думка, що перевага хорватів саме в цьому. Лінія атаки дуже хороша, в обороні в них є певні проблеми. Цим можна користатися.

Чи допоможуть додаткові дні підготовки команди? Скажу, що для тренерів збірної, навіть один зайвий день – це великий плюс. А коли в розпорядженні буде декілька днів, то це піде тільки на користь. Коли футболісти приїжджають до збірної, вони відновлюються після туру. Тренуватися вже ніколи, вони тільки отримують тактичні настанови від тренерів. Тут хоча б буде декілька днів, буде час і відновитися, і ігрові вправи відпрацювати і тактичні".

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра". Шевченко оголосив список легіонерів.

, а також у Viber