УКР РУС

Нагельсман: РБ Лейпциг був кращим за Тоттенхем як в цьому матчі, так і в усьому протистоянні

11 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер РБ Лейпциг Юліан Нагельсман поділився емоціями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Тоттенхема.

"Я дуже радий, що ми пробилися в наступний раунд, і зробили це заслужено. Ми забили чотири м'ячі в цьому протистоянні і жодного не пропустили. Ми були кращими за Тоттенхем в цьому матчі і в усьому протистоянні.

РБ Лейпциг – Тоттенхем – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Вважаю, що ми краще зіграли в Лондоні. Там ми краще контролювали м'яч, коли ним володіли. Ми мали проблеми в перші п'ять хвилин і в перші п'ять-десять хвилин після перерви, але я задоволений, адже у нас молода команда. У нас не все складається ідеально, але в цих двох найважливіших матчах ми відмінно впоралися.

РБ Лейпциг вперше пробився в плей-офф і зробив це без нервів, але найголовніше, що ми намагалися грати в своєму фірмовому стилі. Важливо, щоб ми продовжувати грати так в наступному раунді. Ми не дуже сильно пристосовувалися до стилю Тоттенхема. Ми грали в свій футбол і впоралися з цим завданням чудово.

Моурінью та Нагельсман оригінально обійшли заборону рукостискань через коронавірус – кумедне відео

Ми не думаємо про майбутнього суперника. Ми просто раді виходу в наступний раунд, а там хто дістанеться, той дістанеться. Хто б не випав, ми постараємося перемогти. У нас конкурентоспроможна команда, яка хоче рухатися далі. Подивимося, що у нас вийде", – цитує Нагельсмана прес-служба УЄФА.

Нагадаємо, РБ Лейпциг без проблем розбив Тоттенхем (3:0) та вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів – вперше у своїй історії.

Лейпциг розгромив Тоттенхем і вийшов у чвертьфінал ЛЧ – хавбек РБ залякує Україну, а Моурінью і Ко безславно вилітають