УКР РУС

"Нафтовик-Укрнафта" не отримував від УПЛ пропозицій про перенесення матчу з "Динамо"

6 грудня 2016 Читать на русском

"Нафтовик-Укрнафта" відреагував на слова президента УПЛ Володимира Генінсона щодо можливого перенесення кубкового матчу з "Динамо".

"Про перенесення матчу "Нафтовик-Укрнафта" – "Динамо" Київ. Прем’єр-ліга України в особі Президента Генінсона В.Б. (в телевізійній програмі "Великий футбол" від 04.12.2016 року) розповсюдила повідомлення про те, що Прем’єр-ліга України пропонувала ФК "Нафтовик-Укрнафта" перенести дату проведення матчу 1/4 фіналу Кубка України між командами "Нафтовик-Укрнафта" – "Динамо" Київ на іншу дату.

ФК "Нафтовик-Укрнафта" не отримував від Прем’єр-ліги України ніяких пропозицій про перенос матчу. Тому ФК "Нафтовик-Укрнафта" звернувся до керівництва Прем'єр-ліги України з проханням повідомити яким чином і в який час вони пропонували перенос матчу на іншу дату.

На даний час ніяких документальних підтверджень про пропозицію переносу матчу від Прем'єр-ліги України ФК "Нафтовик-Укрнафта" не отримав", – йдеться у заяві ФК "Нафтовик-Укрнафта".

Вільних дат для скасованих матчів немає, – Генінсон

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу