УКР РУС

Надія Григорчука та реабілітація середняка: анонс матчу Чорноморець – Олександрія

2 жовтня 2022 Читать на русском
СПЕЦПРОЕКТ

5 тур українського чемпіонату звів між собою Чорноморець та Олександрію. Матч між цими командами розпочнеться о 15:00 2 жовтня, і кожен колектив потребує перемоги для подальшої перспективи у першості.

Форма команд

Для одеситів сезон 2022/23 розпочався не надто вдало. У 4 стартових турах команда Романа Григорчука спромоглася здобути лише 2 очки. Вся футбольна Україна очікувала від "моряків" більшого, тож їм варто оговтуватися та починати перемагати.

У жодному разі не можна сказати, що у Чорноморця немає гри. Сплав досвіду та молоді доволі добре себе проявляє, а протистояння на рівних із Шахтарем заслуговує на похвалу. Поки що найбільшим ворогом цього колективу є реалізація, тож фанатам "моряків" залишається сподіватися, що під час паузи через матчі збірних над цією проблемою вдалося попрацювати.

За прогнозом Parimatch Ukraine, шансів на перемогу більше в Олександрії: її тріумф оцінюється коефіцієнтом 2,18. Перемога господарів помножить суму ризику на 3,15, а нічия збільшить суму ставки множенням на 3,65.

Олександрія після класного старту з двох перемог програла Металісту, а потім розписала нульову мирову з Ворсклою. Команда Юрія Гури добре збалансована, вміє диктувати свої умови та вижимати максимум з будь-яких ситуацій. Без сумніву, Олександрія зробить усе можливе, щоб повернутися у переможну колію, тож глядачі цього протистояння матимуть можливість спостерігати дуже запеклий футбольний бій. Чорноморцю має прорвати результативність, а Олександрія мусить довести, що заслуговує не лише на "сіру зону" всередині таблиці.

Історія очних зустрічей

Поки що статистика на боці гостей. В останніх 5 поєдинках Олександрія тричі здобувала перемогу, один матч завершився внічию, а одесити можуть похизуватися лише впевненою перемогою у Кубку України.

Останній матч між командами завершився з рахунком 2:2, усі 4 голи були забиті після екватору другого тайму. Обидва колективи дуже заряджені та не розслабляються ані на хвилину, тому, можливо, ми знову станемо свідками гольової феєрії.

Кадрова ситуація

Дискваліфікованих немає у складі жодної з команд. Олександрія нещодавно попрощалася з Сергієм Гринем, а склад команди поповнив Кирило Ковалець, який багато років виступав у футболці містян.

Роман Григорчук у спробі вирішити питання з реалізацією підписав нападника збірної Конго Кевіна Кубембу, який може похизуватися зростом 1,93 м та початком кар'єри у клубах чемпіонату Франції. Григорчук та Гура мають усі можливості виставити найсильніший склад та довести свою перевагу над суперником у чесній боротьбі на футбольному полі.

Parimatch Ukraine докладає зусиль, щоби футбол в нашій країні рухався вперед, навіть у таких важких умовах. Компанія продовжує підтримку клубів УПЛ й планує з Шахтарем, Дніпром-1, Чорноморцем та Львовом реалізацію важливих проектів.

Крім того, бренд підтримує Збройні Сили України. Допомога Parimatch Ukraine ЗСУ та українцям вже сягнула майже 300 мільйонів гривень. Компанія буде продовжувати допомагати виборювати перемогу вільної нації.

Трансляція, арбітри та прогноз на гру

Матч 5 туру УПЛ Чорноморець – Олександрія можна буде подивитися на Setanta Sports. Судити поєдинок в полі буде Роман Блавацький, на лініях йому асистуватимуть Володимир Думенко та Тарас Клименко, а роль четвертого судді випала Анатолію Абдулі.

Чорноморець заб'є свій гол, але Олександрія зможе вивезти з Одеси щонайменше одне очко. Наш прогноз на матч – нічия 1:1.