УКР РУС

Надіти футболку з Путіним Тарасова попросила Смородська

18 лютого 2016 Читать на русском

Півзахисник московського "Локомотива" Дмітрій Тарасов надів майку із зображенням президента Росії Володимира Путіна під час першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Фенербахче" за порадою президента клубу Ольги Смородської.

"Ідея з самого початку належала Ользі Юріївні Смородській. І вибрала вона саме Тарасова з двох причин. По-перше, це найбільш розкручений в ЗМІ футболіст клубу. По-друге, Тарасов входить до вузького кола наближених до Смородської гравців, від яких вона дізнається про все, що відбувається в команді.

"Локомотиву" загрожують серйозні санкції, через які вже пройшло московське "Динамо", а саме усунення від участі в єврокубках. Це серйозний удар по іміджу клубу. Тому Смородській і потрібні були аргументи, які можна було б занести до активу.

За припущенням Смородської, акція з Тарасовим могла принести їй в цьому плані певні політичні дивіденди", - розповіла людина, близька до ради директорів "Локомотива" в коментарі Lifenews.

Нагадаємо, після матчу "Фенербахче" - "Локомотив" Тарасов з'явився у провокативній футболці з Путіним.

Додамо, що УЄФА вже відкрив справу щодо цього інциденту, а "Локомотив" своєю чергою має намір оштрафувати півзахисника.

"Дешевий гопник Тарасов вмикає ватника. Ну не ідіот?" Реакція інтернету на політичну провокацію півзахисника "Локомотива"