УКР РУС

На Євро-2016 Швеція хоче повторити подвиг "Лестера", - Хамрен

9 червня 2016 Читать на русском

Наставник збірної Швеції Ерік Хамрен розповів про цілі команди на Євро-2016.

"Деякі члени нашого тренерського штабу працюють в "Лестері", і у них ми взяли вираз "вір в те, у що можна повірити. Якщо ти в щось віриш, ти даєш собі шанс.

Звичайно, ми дивимося на речі реально. Наврядчи нас чекають на першому або другому місці в групі. Але ми знаємо, що сюрприз у футболі може піднести навіть той, хто знає своє місце. Перш за все ми повинні вірити в себе. Я радий, коли розумію, що гравці впевнені в собі і вірять в успіх", - сказав Хамрен.

Хамрен грунтується не тільки на власній вірі в успіх, але і на деяких відомих йому секретах. Аналітик "Лестера" Пол Болсам довгі роки працює в Футбольній асоціації Швеції і ділить свій час між збірною і англійським клубом, який став головною сенсацією сезону. В стані скандинавів успіхи Болсама і його "лисиць" не залишилися без уваги.

Крім переможного досвіду Болсома з "Лестером", Хамрен може розраховувати на кількох гравців, які теж домагалися успіху всупереч очікуванням. Шестеро людей зі шведської заявки сенсаційно виграли минулого літа молодіжний чемпіонат Європи і тепер хочуть повторити це досягнення на дорослому рівні.

У групі Е Швеція зустрінеться з Італією, Бельгією та Ірландією.

Команди Євро-2016. Група E. Швеція