УКР РУС

На перемогу "Зірки" над "Волинню" до матчу було поставлено 50 тисяч доларів

20 листопада 2016 Читать на русском

Перед матчем 15 туру УПЛ "Зірка" – "Волинь" було помічено дивний рух ставок.

Перш за все варто звернути увагу на те, що до матчу серйозно знизився коефіцієнт на перемогу "Зірки" у різних букмекерських конторах. Так, спочатку на перемогу кропивничан приймали ставки за коефіцієнтом 2,25-2,3, а вже перед грою він "просів" до 1,45-1,5.

Причиною цьому став великий обсяг сум, який поставили на перемогу "Зірки". Завдяки інформації Sportarena стало відомо, що перед самим початком гри на цей підсумок було поставлено загалом 50 тисяч доларів, що є доволі солідною сумою для матчу УПЛ, а тим паче, якщо таку суму поставили на один конкретний підсумок до гри. При чому, найбільша ставка склала 5 тисяч доларів. Ще дві були на 4,5 та 3,8 тисяч. На скріншоті нижче помітно як знижався коефіцієнт (червона крива) і робились ставки на перемогу "Зірки" (сірі стовпчики).

Cкріншот Sportarena

Але відразу зі стартовим свистком біржа Betfair призупинила прийом ставок в режимі live. Тому можна лише здогадуватись, як зростали б суми ставок на цю гру. Сам матч закінчився перемогою "Зірки" 2:0. Обидва голи команда з Кропивницького забила у другому таймі.

Нагадаємо, вчора підозрілий рух ставок було помічено у матчі чемпіонату U-19 "Олімпік" – "Карпати".

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів