УКР РУС

На місці стадіону "Динамо" розмістять Пантеон Слави, а "Шахтар" переїжджає в Центр України

9 вересня 2015 Читать на русском

Про нові міста, де може проводити матчі донецький "Шахтар", а також цікаві плани на стадіон "Динамо імені Лобановського" розповідаємо у відео-дайджесті.

Знекровлений "Металіст". У матчі проти "Шахтаря" харків'яни не зможуть використати 5-х футболістів, орендованих у "гірників". Донеччани заборонили грати Худжамову, Полянському, Чурку, Соболю та Гришину.

Сам же "Шахтар" може невдовзі відсвяткувати новосілля - в центральній Україні. Услід за Сумами, представники віце-чемпіонів України відвідали також стадіони в Черкасах і Кіровограді. "Шахтарі" прагнуть змінити арену, адже в цьому сезоні матчі "гірників" у чемпіонаті України збирають у Львові не більше 3-х тисяч глядачів.

Тим часом стадіон "Динамо" в Києві й узагалі можуть закрити. На його місці розмістять Пантеон Слави, присвячений борцям за незалежність України. Такого розвитку подій не виключає головний архітектор столиці Сергій Целовальник.

Довго не побачать великого футболу, вочевидь, і в Куала-Лумпурі. Малазійські вболівальники вчинили безлад під час відбіркового поєдинку на Мундіаль Малайзія - Саудівська Аравія, через що гру навіть не дограли. Заворушення на трибунах розпочалися після того, як гості двічі забили з інтервалом у 3 хвилини, вийшовши вперед у рахунку.