УКР РУС

На межі звільнення. "Палермо" - "Удінезе". АНОНС

24 березня 2012 Читать на русском

"Палермо" не може перемогти вже чотири матчі поспіль. Більше того, у двох останніх поєдинках на Сицилії підопічні Бертоло Мутті поступилися і втратили статус "домашньої команди", який набули у цьому сезоні.

Цього ж разу суперник у підопічних Бертоло Мутті ще й ой який не простий - “Удінезе” впродовж чималого відрізку чемпіонату боровся за чемпіонство.

Щоправда, останні матчі підопічних Гвідоліна зовсім не вражають. “Зебри” припинили боротьбу у Лізі Європи, а у турнірній таблиці Серії А опустилися на п'яту сходинку, покинувши зону Ліги чемпіонів. Та від третього місця “чорно-білих” віддаляє лише одне очко, так що вони зроблять усе можливе, аби ліквідувати це відставання.

Однак і Мутті немає чого втрачати. Особливо знаючи запальний характер власника “Палермо” Маурісіо Дзампаріні, який тренерами не перебирає і, до речі, вже був натякнув Бертоло, що той або мусить покращити результати команди, або ж шукати собі нове місце роботи.

Та все ж, зважаючи на не бездоганний захист сицилійців та на дисципліновану гру “Удінезе” у всіх ланках, певну перевагу у цьому матчі віддамо все ж таки підопічним Гвідоліна.

До речі, у попередньому сезоні тодішнього тренера “Палермо” Деліо Россі звільнили саме після поразки від “Удінезе” - 0:7. Як буде цього разу?