УКР РУС

На межі рефлексів та везіння: сейви в Лізі чемпіонів, у які важко повірити

15 травня 2021 Читать на русском
СПЕЦПРОЕКТ

Матчі Ліги чемпіонів можуть похизуватися не лише красивими голами. Інколи свою порцію аплодисментів та вигуків захвату отримують і голкіпери.

У сучасному динамічному футболі в голкіперів завжди багато роботи. Гра ногами цінується не менше, ніж перформенс на лінії воріт. Але особливий захват викликають сейви, які є перетином неймовірних рефлексів та щасливих обставин в одній площині. Пригадуємо топ-3 моменти поточного розіграшу Ліги чемпіонів, коли воротарі розширювали межі можливостей людських рефлексів.

Войцех Щесни, Ювентус – Динамо

Першою жертвою неймовірної гри голкіпера став вінгер Динамо Віктор Циганков. Лідер Динамо отримав м'яч в кількох метрах від воріт. Польський голкіпер зробив усе можливе, щоб скоротити кут обстрілу, але і без везіння не обійшлося: Щесни ногою зумів парирувати буквально "мертвий" м'яч.

Вболівай за своїх фаворитів у Лізі чемпіонів разом з Lay's! Шукай промокод всередині акційних пачок Lay's, реєструй код на сайті та отримай шанс виграти телевізор, ігрову консоль та головний приз – 100 тисяч гривень. Не проґав свій шанс!

Руслан Нещерет, Барселона – Динамо

Молодий український голкіпер видав на Камп Ноу просто фантастичний перформанс. Його кульмінацією став неймовірний сейв, який розчарував самого володаря 6-ти "Золотих м'ячів" Ліонеля Мессі. Не кожен навіть досвідчений воротар може похизуватися таким досягненням.

Мануель Нойєр, Баварія – РБ Зальцбург

До класу одного з найкращих голкіперів сучасності футбольний світ вже звик, але інколи йому вдається перевершити самого себе. Подвійний сейв – рідкісне явище, але непробивному голкіперу Баварії він вдався майже без зусиль. Ману подає колегам приклад, як правильно потрібно грати до кінця та творити в рамках воріт неможливе.

Футбол смакує краще з Lay's та Pepsi! Тож міксуй улюблені смаки завдяки боксу для вболівальників – із ним підтримувати своїх фаворитів у Лізі чемпіонів ще захопливіше!