УКР РУС

На концерті з приводу чемпіонства "Динамо" виступлять "Океан Ельзи", ВВ та інші зірки

22 травня 2015 Читать на русском

30 травня о 20:00 на НСК "Олімпійський" розпочнеться гала-шоу "Вшанування чемпіонів!" на честь перемоги "Динамо" у чемпіонаті України сезону 2014/2015.

У програмі вечора привітання футболістів "Динамо", які в 1975 році завоювали Кубок Кубків УЄФА та Суперкубок УЄФА, та команди нинішнього скликання, що в сезоні 2014/15 стала чемпіоном України.

Квитки на святкове шоу надійшли у продаж до кас НСК "Олімпійський" та стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського 22 травня. Вартість квитків у 1-й фан-зоні 20 гривень, у 2-й фан-зоні та в секторах стадіону – 10 гривень.

Вхід для власників клубних абонементів на сезон 2014/15 рр. за абонементами. Всі кошти від продажу квитків будуть передані до Центру дитячої кардіології та кардіохірургії для придбання обладнання.

Разом із вшануванням динамівців, на НСК "Олімпійський" відбудеться святковий концерт за участю Святослава Вакарчука та гурту "Океан Ельзи", Олега Скрипки та гурту ВВ, Олександра Пономарьова, Злати Огнєвіч, гуртів "Скай", "Козак Системс" та інших.