УКР РУС

На Конгресі ФФУ було виключено з членства ФФУ Тернопільську обласну Федерацію і прийнято три нових члени

14 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Тернопільська обласна Федерація футболу була виключена з членів ФФУ. Включено: громадську спілку "Тернопільська обласна Федерація футболу", громадську організацію "Федерація футболу АР Крим" і "Всеукраїнське об'єднання футбольних тренерів".

На ХІХ Конгресі ФФУ було внесено зміни до порядку денного і на голосування винесено питання про виключення Тернопільської обласної Федерації футболу.

Керівником ТОФФ являється Мариновський Володимир Миколайович. Підставою для припинення членства в Федерації футболу України Тернопільської обласної Федерації озвучили не легітимність голови федерації Мариновського Володимира Миколайовича і інших її представників.

За результатами голосування 87 делегатів проголосували за позбавлення членства Тернопільської обласної Федерації футболу в Федерації футболу України. Таким чином, рішення було прийнято.

Також члени Конгресу більшістю голосів проголосували за включення до членів Федерації футболу України громадської спілки "Тернопільська обласна Федерація футболу", громадської організації "Федерація футболу АР Крим" та "Всеукраїнське об'єднання футбольних тренерів".

В Будинку Футболу проходить ХІХ Конгрес ФФУ

Григорій Суркіс назвав 2 головних завдання ХІХ Конгресу ФФУ

, а також у Viber