УКР РУС

На грі "Динамо" - "Ман Сіті" працюватиме поліція, - речник МВС

22 лютого 2016 Читать на русском

Речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко розповів про те, хто забезпечуватиме правопорядок на першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів "Динамо" - "Манчестер Сіті" (24 лютого).

"Можу сказати, що поліція нестиме службу у штатному для таких випадків режимі. Наші співробітники будуть присутні в тих місцях, де цього вимагатиме ситуація

Поліція буде охороняти правопорядок. Але сказати, що поліцейські будуть стояти біля секторів ультрас - неправильно. Поліцейські будуть нести службу на прилеглих до стадіону територіях, а також реагувати на виклики, якщо знадобиться.

Хочу звернутися до всіх фанатів. Необхідно дотримуватися правопопорядку, оскільки другої такої ситуації, як під час гри з "Челсі", український футбол може не перенести. Потрібно розуміти, що комісари УЄФА бачать все. Система відеоспостереження на стадіоні влаштована таким чином, що можна побачити обличчя кожної людини, фаната.

Після кількості порушень на стадіоні, які були у минулому році, будь-які неправомірні дії можуть обернутися жорсткими санкціями з боку УЄФА. І про якісь великі європейські матчі дійсно можна буде забути. "Гарячі голови" мають це розуміти", - розповів речник МВС.

Гравці "Динамо" знялися у антирасистському ролику