УКР РУС

На Емері та "Валенсію" очікує фінальна битва

6 грудня 2011 Читать на русском

Головний тренер "Валенсії" Унаї Емері порівняв сьогоднішній матч Ліги чемпіонів проти "Челсі" з фіналом та пообіцяв ускладнити господарям життя за допомогою гравців групи атаки.

"Нас чекає фінал "Челсі" проти "Валенсії", і одній з цих двох команд судилося залишитися за бортом. Ми тримаємо в голові тільки одну думку - про перемогу. Нас влаштовує будь-яка результативна нічия, а тому залежно від того, як буде складатися поєдинок, ми можемо поміняти ігровий малюнок. Необхідно зробити так, щоб "Челсі" не зміг створювати моменти.

Найважливіше - це постаратися зупинити "Челсі", але одночасно ми хочемо задіяти і своїх гравців групи атаки і ускладнити суперникові життя. Гроші важливі для будь-якого клубу, але майбутній матч буде не битвою за призові, ми спробуємо принести радість уболівальникам. Позитивні емоції, які вони отримають у разі нашого виходу в плей-офф, набагато важливіші за фінансовий аспект.

"Челсі" буде грати на очах у власних уболівальників, і цей матч для "синіх" не менш важливий. Однак ми віримо у власну психологічну стійкість. Виходячи на поле, ми здатні не думати, де саме перебуваємо, і просто граємо в футбол. Це перш за все гра, в якій з кожного боку змагаються 11 на 11, і саме про це нам слід пам'ятати. Всі наші думки виключно про перемогу. На цей матч збираються близько двох тисяч наших уболівальників, і ми постараємося зробити їх щасливими", - сказав Емері.