УКР РУС

МЮ завдяки неймовірній грі Де Хеа не поступився "Ліверпулю"

17 жовтня 2016 Читать на русском

У 8 турі АПЛ "Манчестер Юнайтед" та "Ліверпуль" не виявили дужчого – 0:0.

У разі перемоги "Ліверпуль" здобував би 19 балів. Стільки ж мають лідери АПЛ "Манчестер Сіті" та "Арсенал". В МЮ напередодні центрального матчу туру налічувалося 13 очок. Нагадаємо, що востаннє "Ліверпуль" поступався у другому турі, програвши "Бернлі".

Жозе Моурінью знову залишив на лаві для запасних Руні. На вістрі атаки "червоних дияволів" діяв Златан Ібрагімовіч, під шведом розмістився "золотий" Поль Погба. На флангах півзахисту розмістилися Янг та Решфорд.

Юрген Клопп відповідальну місію по взяттю чужих воріт гостей доручив Мане, Старріджу та Коутінью. З флангів атаку підтримували Джан і Коутінью. Добре знайомий нам Мхітарян не потрапив в заявку на матч.

Перший тайм не запам’ятався особливо гострими моментами. В "дияволів" напівмоменти мали Ібрагімовіч, Феллаїні; у господарів – Джан, Фірміно.

В другому таймі, як і з "Суонсі", "Ліверпуль" заграв значно активніше. На 60 хвилині пан Юрген зняв з гри непомітного Старріджа, випустивши Лаллану, і м’яч все дедалі частіше опинявся в штрафному майданчику МЮ. Посеред другої половини матчу Де Хеа неймовірними сейвами врятував свої ворота після ударів Джана та Коутінью. Дякуючи цим сейвам "дияволи" везуть додому очко. Отже, "Ліверпуль" залишається на четвертій сходинці.

У наступному турі "Ліверпуль" вдома зіграє проти "Вест Бромвіча", а МЮ матиме непросту зустріч з "Челсі".

Чемпіонат Англії, 8 тур

"Ліверпуль" – "Манчестер Юнайтед" – 0:0