УКР РУС

МЮ вирвав перемогу в "Мідлсбро", "Лестер" мінімально переграв "Вест Хем"

31 грудня 2016 Читать на русском

У 19 турі АПЛ "Саутгемптон" вдома поступився "Вест Бромвічу", а "Бернлі" розгромив "Сандерленд".

Хет-трик Грея дозволив "Бернлі" здобути впевнену перемогу над "Сандерлендом". У першому таймі Андре на контратаці відкрив рахунок, а по перерві протягом двох хвилин форвард самотужки зробив перевагу господарів надкомфортною. Довершив справу Барнс, який реалізував пенальті. У підсумку 4:1 і "чорні коти" залишаються в зоні вильоту.

"Суонсі" продовжує вільне падіння навіть після звільнення Бредлі. Сьогодні валлійці вдома поступилися "Борнмуту" і залишилися на останньому місці. А от "вишні" завдяки цій перемозі знову піднялися у верхню частину турнірної таблиці.

МЮ здійснив неймовірний камбек у протистоянні з "Мідлсбро". Підопічні Жозе Моурінью зуміли втілити свою ігрову перевагу в позитивний результат лише на останніх хвилинах завдяки голам Мартіаля та Погба. Переможна серія з 5 матчів дозволила "дияволам" максимально наблизитися до зони Ліги чемпіонів.

Після важких матчів з "Арсеналом" і МЮ "Вест Бромвіч" нарешті отримав рівного суперника – "Саутгемптон". "Дрозди" пропустили першими, але результативні удари Філіпса і Робсона-Кану забезпечили перемогу і гідне 8 місце перед Новим роком.

"Лестер" пригадав себе минулорічного і оформив типову мінімальну перемогу. Гол Слімані у середині першого тайму залишився єдиним до фінального свистка. "Півсправи зроблено" – 20 очок у кишені Клаудіо Раньєрі.

Англія. АПЛ, 19 тур

"Бернлі" – "Сандерленд" – 4:1

Голи: Грей, 31, 51, 53, Барнс, 67 (пен) – Дефо, 71

"Лестер" – "Вест Хем" – 1:0

Гол: Слімані, 21

МЮ – "Мідлсбро" – 2:1

Голи: Мартіаль, 86, Погба, 87 – Лідбітер, 67

"Саутгемптон" – "Вест Бромвіч" – 1:2

Голи: Лонг, 41 – Філіпс, 43, Робсон-Кану, 50

Вилучення: ван Дейк, 89

"Суонсі" – "Борнмут" – 0:3

Голи: Афобе, 25, Фрейзер, 45+1, Кінг, 89