УКР РУС

МЮ в прекрасному стилі розгромив "Лестер"

24 вересня 2016 Читать на русском

У 6 турі АПЛ манкуніанці на своєму полі впевнено переграли "лисиць" (4:1).

Сьогоднішні суперники в серпні відкривали новий англійський сезон матчем за Суперкубок, в якому сильнішими виявилися "червоні дияволи". У звітній грі МЮ знову переміг, щоправда, набагато впевненіше.

На старті поєдинку футболісти МЮ змусили понервувати вболівальників, нервово діючи у власному штрафному майданчику. Декілька разів у володіннях Де Хеа виникала метушня, якою цілком могли скористатися "лисиці". Втім, з середини першого тайму господарі повністю перехопили ініціативу та втілили її у 4 голи. Першим відзначився Смоллінг. Новоспечений капітан МЮ відгукнувся на прекрасну подачу з корнера від Блінда і зразково пробив головою. Одразу подвоїти рахунок міг Ібрагімовіч, але швед з вигідної позиції пустив м'яч над поперечиною.

Через 15 хвилин фантастичний рейд вдався Маті. Іспанець розпочав атаку і побіг у штрафний "Лестера", Погба та Лінгард в дотик підтримали старання Хуана, а той потужним ударом увігнав "круглого" під дальню стійку воріт Цілєра. А протягом наступних 5 хвилин МЮ оформив своєрідний дубль з корнерів. Спершу Решфорд відзначився після оригінального розіграшу стандарту, а потім чергова прекрасна подача Блінда допомогла забити Погба.

Здавалося, що доля сьогоднішнього протистояння вже вирішена, але Клаудіо Раньєрі не збирався миритися з таким ганебним рахунком. Менеджер замінив лідерів атаки Варді та Мареза, випустивши на поле Кінга та Грея. Дамарей незабаром виправдав довіру тренера, забивши фантастичний гол в дальню дев'ятку манчестерських воріт. Згодом 20-річний футболіст міг вдруге виконати подібний трюк, але Де Хеа вже був готовий до такого перебігу подій.

У підсумку МЮ перервав серію поразок і повернувся на переможний шлях в АПЛ. "Дияволи" набрали 12 очок і повернулися на третю сходинку турнірної таблиці. "Лестер" програв третій матч у чемпіонаті і перебуває на 12 місці з 7 балами.

Англія. АПЛ, 6 тур

МЮ – "Лестер" – 4:1

Голи: Смоллінг, 22, Мата, 37, Решфорд, 40, Погба, 42 – Грей, 60