УКР РУС

МЮ, "Баварія" і "Барселона" готові викласти кругленьку суму за юного вінгера з "Ноттінгем Форест"

28 серпня 2016 Читать на русском

19-річний атакувальний півзахисник "Ноттінгем Форест" і збірної Шотландії Олівер Берк прикув до себе увагу європейських грандів.

Вінгер засвітився у минулому році і продовжує вражати своє грою "не по роках" в нинішньому сезоні Чемпіоншипу. За спринтерські здібності і чудовий дриблінг Бурке порівнюють з молодим Гаретом Бейлом у період виступів за "Саутгемптон".

"Баварія" не могла пройти повз шотландський діамант і вже веде перемовини з "Ноттінгем Форест" про придбання гравця за 10 мільйонів фунтів. За футболістом уважно стежать і скаути "Барселони", які переглядають вінгера у кожному матчі нинішнього сезону Чемпіоншипу.

В боротьбу втрутився і "Манчестер Юнайтед". Головний тренер команди Жозе Моурінью особисто зацікавлений у підписанні футболіста, адже готовий у майбутньому робити ставку на талановиту молодь, зокрема Маркуса Решфорда та Олівера Берка. МЮ пропонує "Ноттінгем Форест" 10 мільйонів фунтів за талановитого футболіста і повернення його на правах безкоштовної оренди до кінця нинішнього сезону.

Пропозиція МЮ наразі є найбільш привабливою для Берка, адже його сім'є не хоче, аби гравець покидав Англію і бажає, аби він мав стабільну ігрову практику.

У минулому сезоні Берк зіграв 18 матчів у Чемпіоншипі і забив 2 голи. Нинішній сезон Олівер розпочав з 4 забитих м'ячів у 5 поєдинках.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

МЮ визначився з головною трансферною ціллю на літо-2017