УКР РУС

Мутка звинувачують у приховуванні допінгу гравця РПЛ - збірна Росії на особливому контролі УЄФА

7 червня 2016 Читать на русском

Міністр спорту Росії приховував позитивну допінг-спробу гравця з російської Прем'єр-ліги, стверджують у документальному фільмі, що вийшов на німецькому каналі ARD.

Про це у своєму Твіттері повідомив журналіст авторитетного британського видання The Telegraph Бен Рамсбі. Автори чергового фільму на німецьких каналах ARD/WRD про допінг в Росії мають намір довести причетність Віталія Мутка до приховування вживання допінгу.

Російський міністр спорту фактично сприяв забороні розповсюдження інформації про позитивну допінг-спробу футболіста РПЛ, стверджують автори відео.

Looks like the German station which broke the Russian doping scandal is preparing to make further allegations. pic.twitter.com/9WlGqKhOcZ

— Ben Rumsby (@ben_rumsby) 7 червня 2016 р.

Глава відділу УЄФА з медицини і антидопінгу Марк Вуямоз пообіцяв приділити особливу увагу гравцям збірної Росі на Євро-2016.

"Звичайно, ми в курсі проблем, які є у Росії в питанні допінгу. Ми перебуваємо в постійному контакті з Національним антидопінговим агентством Великобританії (UKAD), отримуємо від них всю необхідну інформацію", - цитує Вуямоза ТАСС.

В Росії розповіли, як у них відберуть ЧС-2018