УКР РУС

Муслін: Збірну України ми не аналізували так, як інших суперників

14 листопада 2016 Читать на русском

Наставник збірної Сербії Славолюб Муслін розповів про підготовку його команди до матчу з Україною та поділився емоціями від перебування у Харкові.

Товариські матчі
завершено
-

"Коли ми готуємося до матчів у нашій групі, ми приділяємо аналізу суперників багато часу. Україну ми так не аналізували. Ми поговорили трохи про організацію гри суперника, щоб ми могли адаптувався на полі. Я якраз хочу завтра подивитися, як моя команда буде адаптуватися до незнайомого суперника. Мені на даний момент важливо, як зіграє моя команда.

Харків? Все подобається, відмінний стадіон. Я дивився його. Останній раз я був в Україні коли був чемпіонат Європи. Стадіон новий, дуже зручний. Думаю, завтра тут буде свято футболу. Шкода, що "Металіст" більше не грає в українській Прем'єр-лізі. Це була хороша команда, хороший тренер. Сподіваюся, завтра місцеві вболівальники побачать хороший футбол від двох хороших команд.

В збірної України є багато небезпечних футболістів. Є гравці, які грають в Німеччині, Іспанії. Не хочу когось виділяти. Команда виграла останню гру", – сказав Муслін.

Товариський матч Україна – Сербія відбудеться 15 листопада о 21:00 на харківському стадіоні "Металіст". Сербія оголосила склад на гру проти України. Шевченко теж визначився зі списком гравцівта згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Партнер Коноплянки по “Шальке” та воротар сербів пропустять матч. У матчі з сербами Шевченко застосує широку ротацію складу. Федецький розповів про підготовку до матчу. Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні гри.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях