УКР РУС

Мунтян: З ФФУ ніхто не прийшов вшанувати Лобановського, це справжня ганьба

13 травня 2018 Читать на русском

Легенда київського Динамо Володимир Мунтян жорстко розкритикував ФФУ через те, що жоден представник організації не прийшов на Байкове кладовище вшанувати пам'ять Валерія Лобановського.

"Ми якраз з Андрієм Бібою зараз це на емоціях обговорювали. Ну як же так, що від Федерації футболу України ніхто не спромігся прийти вшанувати пам'ять, віддати шану людині, яка прославила наш футбол.

Як таке взагалі могло статися?!?! Це ж в голові не вкладається! Якими б не були стосунки, щоб не відбувалося, але Валерій Лобановський – це наш символ! Символ українського футболу для всіх. Навіть за кордоном всі схилялися перед успіхами і досягненнями Лобановського. А наша Федерація, бачте, стала в позу і не спромоглася вшанувати пам'ять Метра! Це просто ганьба!!! Вони самі себе ганьбили своєю відсутністю на цих заходах.

Всі динамівські ветерани, які були сьогодні і на Байковому кладовищі, і біля пам'ятника Лобановського на стадіоні Динамо, зараз просто обурені! Як так?..

А потім Федерація футболу України буде проводити турнір пам'яті Лобановського. Адже це буде абсолютна лицемірство! На якій підставі ви взагалі будете проводити такий турнір? Так до то до вас прийде після такого?!", – цитує Мунтяна dynamo.kiev.ua.

Як ідеї Клоппа залишають позаду Моурінью і Ко, та до чого тут Лобановський