УКР РУС

Мунтарі гру почав - Мунтарі завершив. "Ювентус" - "Мілан" - 3:2. ВІДЕО

6 жовтня 2013 Читать на русском

Італійський тур завершувало вічне протистояння Мілана з Турином. Голи Саллі Мунтарі на 20-ій секунді і 90-ій хвилині не допомогли уникнути поразки на полі чемпіона Італії останніх років.

За 2 останні сезони відчутна статистична перевага в особистих зустрічах була на боці "Ювентуса". Сім матчів і лише одна перемога за "Міланом". І без дискваліфікованого Балотеллі "россонері" як без півкоманди, тому не дуже зрозуміло було, як команда Аллегрі буде діяти попереду. Виявилось, що зі ставкою на Мунтарі.

Та командний організм "Ювентуса" був у рази потужнішим за кволий, проте дуже бойовитий міланський. "Б'янконері" зрівняли рахунок досить швидко - завдяки майстерності Пірло та секундній неуважності Абб'яті. Крістіан насправді провів черговий добротний матч, проте один цей промах змазав враження від його гри.

А блискуча заміна Антоніо Конте, який випустив не прогнозованого Льоренте замість Квальярелли, а шустрого Себу Джовінко. "Атомний мураха" віддячив уже за 2 хвилини, організувавши ефектний розтин міланської оборони. Коли Пірло ще раз закинув над стінкою зі штрафного, а круглий поцілував хрестовину, К'єлліні в неймовірному стилі у падінні переправив снаряд у ціль. А поміж цими епізодами помістилась дитяча поведінка Філіпа Мексеса, який за хвилину заробив дві жовті, причому другу за образи арбітра. Тут уже здавалось, що гру можна завершувати достроково.

Та "Мілан" вже двічі цього сезону витягував "програні" матчі, забиваючи два м'ячі після 90-ї хвилини. Ледь цей фокус не провернули "россонері" і цього разу. Але дубль Мунтарі не зумів продовжити влучним пострілом Сапата. Зрештою, це було б не дуже справедливо і логічно за ходом гри.

"Ювентус" тримає під прицілом "Рому". У туринців та "Наполі" по 19 очок за 7 турів, що лише на 2 бали менше, ніж максимальний доробок "вовків".

"Ювентус" - "Мілан". Онлайн-трансляція 3:2 (1:1)

Голи: Пірло, 15, Джовінко, 69, К'єлліні, 75 - Мунтарі, 1, 90

Попередження: Бонуччі, 23 - Констант, 14, де Йонг, 17, Мексес, 73, Мунтарі, 90+2

Вилучення: Мексес, 73 (друга жовта)

"Ювентус": Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Падоїн (Погба, 55), Відаль, Пірло, Маркізіо, Асамоа - Тевес (Льоренте, 85), Квальярелла (Джовінко, 67)

"Мілан": Абб'яті - Абате, Мексес, Сапата, Констант - Ночеріно (Ньянг, 73), де Йонг (Полі, 85), Мунтарі, Монтоліво - Робінью (Дзаккардо, 77), Матрі