УКР РУС

Mundo Deportivo: "Барселона" та "Баварія" воюють за Чигринського

28 грудня 2013 Читать на русском

Авторитетне каталонське видання не залишилось осторонь святкування дня сміху в Іспанії, який припадає на 28 грудня, покепкувавши над захисником "Шахтаря".

Mundo Deportivo повідомляє, що "Барса", яка відчуває проблеми у центрі захисту, вирішила знову звернутись до послуг Чигринського. Нібито, спортивний директор клубу Андоні Субісарета контактував з братом Діми, який є його агентом. Однак, саме в цей момент керівництво каталонського гранда дізналось, що Чигринський веде переговори і з "Баварією" через посередництво помічника Гвардіоли Доменека Торрента.

"Добиває" своїх читачів та прихильників "блауграни" MD повідомленням, що Тата Мартіно зацікавився "Чігро" (так називали Дмитра в Барселоні), переглядаючи старі скаутські відеозаписи.

Барселонські журналісти вважають, що "більше ніж клуб" має вищі шанси підписати Чигринського, адже захисник "Шахтаря" є великим прихильником групи Pixies, яка незабаром буде хедлайнером масштабного фестивалю Primavera Sound, який проходитиме в "Барселоні".

Додамо, що ще одне каталонське видання Sport сьогодні також не упустило можливості запустити "качку", відправивши у центр атаки "синьо-гранатових" Луку Тоні.