УКР РУС

Мундіаль моїми очима. До фінішу конкурсу від "Футболу 24" залишилося шість днів

9 липня 2014 Читать на русском

Все, що від Вас вимагається: максимально цікаво написати про свої емоції від поєдинків Кубка світу.

Насправді, простору для творчого маневру в авторів із народу буде чимало: можна ділитися враженнями від матчів, можна писати різноманітного калібру підсумки-анонси, передбачення, спогади про героїв попередніх Кубків світу, історичні екскурси  тощо-тощо-тощо.

Головні вимоги:

- Текст стосується безпосередньо Кубка світу

- Змістовне, грамотне викладення думок

- Жодного плагіату!

Конкурс триватиме з 24 червня по 15 липня, тобто, рівно три тижні. Переможців визначатимуть журналісти сайту "Футбол 24".

Призи

Перше місце: книга Віталія Кварцяного "Футбол - це не тільки перемоги", підписана самим автором - заслуженим тренером України, а також фірмова футболка від нашого сайту.

Друге місце: Історична футболка "Карпат" зразка 2012 року з автографами Ігоря Худоб'яка, Івана Мілошевіча, Михайла Кополовця, Лукаса Переса та ще кількох відомих гравців + чашка з логотипом "Футболу 24".

Третє місце: Футболка сайту "Футбол 24" з автографами Володимира Єзерського, Максима Калініченка, Сергія Назаренка та інших екс-гравців "Таврії". Другий приз - чашка з логотипом нашого сайту.

Відзначимо також автора найкращих коментарів під конкурсними блогами. Він отримає від нашого сайту чашку, а також ще один історичний артефакт - шалик до знаменитого матчу Україна - Франція, в якому команда Михайла Фоменка відсвяткувала перемогу - 2:0. До речі, на цій "розі" свої автографи залишили лідери гурту ТНМК Фоззі та Фагот.

Як бачите, Вам є за що боротися. Бажаємо всім авторам легкого пера!

P.S. Свої тексти варто публікувати у рубриці "Блоги вболівальників".