УКР РУС

Мудрик вбиває моменти і постить дурні фото, гравці сплять, коли заманеться, егоїзм зашкалює – закулісне життя Челсі

27 травня 2023 Читать на русском

Челсі завершує ганебний сезон 2022/23, але далеко не всі прояви катастрофи "синіх" потрапили назагал.

Нижня половина таблиці АПЛ, ранні вильоти з Кубків та ЛЧ, дві зміни тренера – все це лише обгортка жахіття, яке панувало на Стемфорд Брідж. The Telegraph розкриває деякі подробиці закулісного життя лондонської команди.

– Всі гравці змирилися з провалом і навіть раділи, якщо їхнє прізвище не згадували у пресі. Команду влаштовувало, що більшість критики діставалось тренерам та керівництву, яке викинуло 600 млн фунтів на вітер.

Мудрика на Циганкова – в Європі запропонували нестандартний обмін, промах сезону і найгірший трансфер в історії

– Відсутність дисципліни. Упродовж сезону трапився інцидент, коли один футболіст запізнився на командний автобус. Причина – вирішив поспати після ранкового тренування. В іншій ситуації гравець голосно запитав, навіщо робити додаткові бігові вправи наприкінці сезону.

– Поведінка за межами поля. Михайло Мудрик накликав гнів, висміявши тренування літнього чоловіка у спортзалі. За кілька днів 70-мільйонному українцю було не до жартів, коли він з кількох метрів не влучив у ворота МЮ.

– У тому ж поєдинку трапився показовий момент розколу команди на егоїстів. Енцо Фернандес у пориві емоцій вступив у сутичку з Бруну. Гравці МЮ відразу кинулись підтримати капітана, натомість Челсі всім складом дивився на самотнього Енцо проти натовпу суперників.

– Байдужість до слів тренера. Лемпард намагався налаштувати "синіх" на боротьбу, але нічого не виходило. Френк влаштовував промови перед командою, проводив особисті бесіди з гравцями – все марно.

– Щонайменше 5-6 гравців з нетерпінням чекають міжсезоння, щоб тікати. Хакім Зієш ще взимку мав перейти в ПСЖ, однак трансфер зірвався. Навряд варто дивуватись, що марокканець обіймався з Еріком Тен Хагом і безтурботно сміявся після ганебної поразки 1:4.

Наступним тренером Челсі майже гарантовано стане Маурісіо Почеттіно. Попереду дуже насичене літо, упродовж якого потрібно викинути з команди зайвих гравців, налагодити атмосферу і не повторити абсурдних закупівель попередніх двох вікон.

МЮ розбив немічний Челсі і став останнім учасником ЛЧ від АПЛ – фіаско Мудрика визначило хід матчу