УКР РУС

Мудрик та ще три футболісти хочуть зіграти за молодіжку на Євро-2023 – збірна втратила Супрягу і українця з Англії

5 червня 2023 Читать на русском

Євген Гресь, який є асистентом Руслана Ротаня у збірній України U-21, пролив світло на список футболістів, оголошений головним тренером для підготовки до молодіжного чемпіонату Європи-2023.

Сьогодні, 5 червня, Руслан Ротань оголосив список футболістів, які викликані на підготовчий збір молодіжної збірної України перед чемпіонатом Європи. У основному переліку є 25 гравців, але не виключено, що молодіжка отримає солідне підсилення з національної команди.

Євро-2023: Ротань оголосив склад молодіжної збірної України на збори – доведеться відкинути двох гравців

"У складі національної збірної України перебувають та горять бажанням зіграти на Євро чотири футболісти молодіжки – Анатолій Трубін, Георгій Судаков, Михайло Мудрик та Владислав Ванат. Поки невідомо, коли саме вони приєднаються до команди.

Через травми на Євро не зіграють захисник Дмитро Капінус, півзахисник Єгор Ярмолюк, нападники Микола Кухаревич та Владислав Супряга", – написав Євген Гресь у Facebook.

Як бачимо, представники англійського Брентфорда (Ярмолюк), Динамо (Супряга), Металіста 1925 (Капінус) і Хіберніана (Кухаревич) на молодіжне Євро не їдуть. Натомість Мудрик, Трубін, Судаков і Ванат можуть допомогти команді Руслана Ротаня, якщо тренерський штаб головної збірної їх відпустить.

Нагадаємо, молодіжний чемпіонат Європи-2023 відбудеться у Грузії та Румунії з 21 червня по 8 липня. Наша команда гратиме у групі B, де зустрінеться з Румунією, Іспанією та Хорватією.

Ротань і білі хорвати: кілька шалених талантів готові зіпсувати нам Євро-2023, серед них – син легенди Інтера та Мілана