УКР РУС

Мудрик налякав Іспанію, ключова помилка Ротаня і позитив погрому для збірної України – чого не вистачило для фіналу Євро

6 липня 2023 Читать на русском

"Синьо-жовті" потішили уболівальників зрілою грою і хорошим результатом. І нехай фіаско з Іспанією не вводить когось в оману – у команди Сергія Реброва надміцний тил.

Молодіжній збірній України не вдалось повторити історичне досягнення 2006-го року і пробитися у фінал чемпіонату Європи. Руслан Ротань завершив свою каденцію в українській молодіжці розгромною поразкою від Іспанії (1:5). Наставник Олександрії все ж перебуватиме на тренерському містку під час Олімпіади-2024, на яку "синьо-жовті" потрапили завдяки тому, що пробилися до топ-4 найкращих команд єврофоруму.

"Футбол 24" разом з Favbet вже звично готує подарунки для наших читачів. Цього разу переможцю дістанеться фірмовий м'яч Favbet. Умови конкурсу незмінні. Потрібно просто у коментарях під цим відео спрогнозувати точний рахунок фінального матчу Євро-2023 між Англією та Іспанією. ВАЖЛИВО – свої прогнози пишіть у коментарях саме на YouTube, а не під цією новиною чи в інших соцмережах "Футбол 24".

Ярмарок талантів, або Кого з українців продадуть після Євро-2023