УКР РУС

"Може у нього б і вийшло, але він не любить тиску": Попов – про перспективи Петракова у клубному футболі

25 квітня 2020 Читать на русском

Захисник київського Динамо Денис Попов поділився думками щодо роботи наставника збірної України U-17 Олександра Петракова.

"При всій повазі, він сам говорив, що не любить працювати, коли на нього є якийсь тиск, щоб хтось вибирав склад, говорив, хто грає або не грає. Він бере всю відповідальність на себе, робить так, як він вважає і думає. Йому потрібне таке.

"Що ще потрібно виграти молодому гравцеві, щоб йому дали шанс?": Попов – про найважчий момент в кар'єрі

Є багато зірок в перших командах, які могли б не слухатися його, грубо кажучи. А так він з юнаками, з дітьми, з нами. Ми йому повністю довірилися, слухали те, про що він нас просив. Це принесло свої плоди. Може, у нього б і вийшло в якомусь клубі тренувати, але мені здається, що йому краще в такому середовищі", – сказав Попов в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Нагадаємо, Попов – вихованець київського клубу. За Динамо в офіційному матчі дебютував рік тому – 13 квітня 2019 року у поєдинку проти Маріуполя. У поточному сезоні провів за "біло-синіх" 16 матчів у всіх турнірах, в яких забив 2 голи. У 2019 році під керівництвом Олександра Петракова тріумфував на молодіжному чемпіонаті світу.

"Миколенко зжер цього Холанда": Олександр Петраков – про життя після чемпіонату світу і негатив на свою адресу