УКР РУС

"Мовчання вбиває": Шевченко вимагає бойкотувати спортсменів-росіян, які не висловились проти війни

14 червня 2022 Читать на русском

Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко запустив проект "Спортивний фронт",  мета якого – блокування російських збірних, команд та спортсменів, які висловилися "за війну" або проігнорували її та всебічна підтримка українського спорту. 

"Через війну в Україні всі стадіони замовкли. Тишу розірвали російські обстріли, вибухи російських ракет і російських фосфорних бомб. Тишу розірвали крики українських жінок і сльози українських дітей.

Шевченко: Жорстокість російської армії, яку вони проявили в Ірпені, Бучі – це геноцид українського народу

Більшість російських спортсменів замовкли. Це мовчання і далі вбиває українців. Українські стадіони замовкли. Проте ми, спортсмени всього світу, не маємо мовчати. Закликаю кожного підтримати бойкот російських спортсменів, збірних та команд, поки триває війна. Підтримайте Україну на спортивному фронті. Мовчання вбиває", – сказав Шевченко у промовистому ролику.

Нагадаємо, Андрій Миколайович продовжує шалену роботу на інформаційному фронті: він бере участь у футбольних матчах, на яких збирають кошти на користь постраждалих від війни, влаштовує благодійні обіди, дає десятки інтерв'ю, розповідаючи всьому світу правду про звірства російських окупантів тощо.

Росія напала на Україну: зірка Динамо не хоче повертатися, жахливий стан арени в Маріуполі (LIVE)