УКР РУС

Моурінью влаштував скандал Погба та Джонсу – чим це загрожує наставнику Манчестер Юнайтед?

18 лютого 2018 Читать на русском

Наставник Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью серйозно побив горщики зі своїми підопічними – Полем Погба та Філом Джонсом.

Що сталося?

Після сенсаційної поразки від Ньюкасла Моурінью виплеснув усю свою злість в роздягальні на Погба та Джонса, інформує The Sun.

Португальський фахівець несамовито кричав на обох футболістів, використовуючи при цьому нецензурну лексику. Моурінью, зокрема, звинуватив Погба та Джонса у слабкій грі та поганому ставленні до своєї справи.

VAR по-англійськи: у матчі Хаддерсфілд – Манчестер Юнайтед криво намалювали лінію офсайду

За присутності усіх футболістів Манчестер Юнайтед "Особливий" заявив, що Погба веде себе на полі безвідповідально та дуже необережно, пише The Sun, посилаючись на джерела з персоналу Ньюкасла.

Моурінью відсторонив Погба та Джонса

Британський таблоїд також стверджує, що Погба пропустив матч Кубка Англії проти Хаддерсфілда саме через скандал з Моурінью. Таким чином португальський фахівець начебто хоче провчити свою зірку, яка свого часу обійшлась "червоним дияволам" у 105 млн євро. Сеу Жозе вважає, що французький хавбек повністю не розкрив свій потенціал у англійському гранді та має тренуватися краще. У педагогічних цілях тимчасово зі складу команди був відсторонений і Філ Джонс.

Погба знає, чому не грає, а журналісти брешуть, – Моурінью відповідає на останні чутки

"Особливий" повторює свої помилки часів Реала та Челсі?

The Sun у своїй сенсаційній статті пише, що гравці МЮ були шоковані поведінкою португальського наставника та практично втратили дар мови, спостерігаючи за словесною перепалкою Моурінью, Погба та Джонса. Однак таблоїд відзначає, що Сеу Жозе не вперше конфліктує зі своїми підопічними та згадує поразку МЮ від Тоттенхема, коли у перерві матчу "Особливий" начебто наїхав на Мартіаля, а той зі злості випадково поцілив пляшкою у працівника клубу.

Між Моурінью та гравцями МЮ з'являється прірва і це стає все більш очевидним. Англійські ЗМІ вже порівнюють нинішню ситуацію із конфліктами Жозе в Реалі та Челсі, коли він посварився з лідерами, віддалився від команди, а згодом поплатився втратою тренерського містка.