УКР РУС

Моурінью вистраждав перемогу в Уельсі. "Суонсі" - "Челсі" - 0:1. ВІДЕО

13 квітня 2014 Читать на русском

"Аристократам" упродовж тривалого часу не вдавалося реалізувати чисельну більшість.

Переглянувши драматичний матч своїх головних конкурентів - "Ліверпуля" і "Ман Сіті" - "аристократи" змушені були налаштуватися на поєдинок із борцем за виживання. "Суонсі" непогано розпочав гру, але незабаром "лебедів" підвів Чіко Флорес. Два необов'язкові фоли упродовж двох хвилин - і Філ Дауд під тиском Жозе Моурінью виймає для іспанця червону картку.

Валлійці навіть у меншості трималися молодцями, а в атаці створили не менше моментів, ніж титуловані гості. Відразу після відпочинку незадоволений таким перебігом подій Моур замінив Раміреса і Шюррле на Оскара та Ето'О. Було зрозуміло, що "лебеді" претендують на успіх лише до першого пропущеного голу. Так і сталося: на 68-ій хвилині Матіч із центру поля знайшов довгим пасом Демба Ба, сенегалець ефектно обіграв Вільямса і потужно пробив у ближній кут. Від рук Ворма м'яч таки закотився в сітку - 0:1.

Жозе миттєво відреагував на успіх, випустивши на поле Обі Мікела - щоб зцементувати центр поля. І все ж гості могли пропустити на 88-ій хвилині. М'яч після крученої подачі Шелві пірнав під дальню стійку, і лише реакція Чеха врятувала "Челсі" від втрати очок.

"Аристократи" - другі. Але відрив від "Ман Сіті" не повинен вводити в оману. За втраченими очками друга сходинка поки що належить манчестерському клубу.

"Суонсі" - "Челсі" - 0:1 (0:0)

Гол: Ба, 68

Попередження: Чіко - Шюррле, Обі Мікел

На 16-ій хвилині вилучений Чіко