УКР РУС

Моурінью: Сподіваюся, що ви мене не вб'єте, коли побачите склад Манчестер Юнайтед на матч проти Крістал Пелас

18 травня 2017 Читать на русском

Коуч Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью поскаржився на складний календар АПЛ перед фіналом Ліги Європи.

"У будь-якій іншій країні наш матч проти Крістал Пелас перенесли б на суботу, адже у середу у нас фінал Ліги Європи. Ми займаємо 6-те місце та не претендуємо на Лігу чемпіонів, визначилися вже всі команди, які покидають АПЛ, тому цей матч не матиме жодного значення стосовно турнірної таблиці і для Крістал Пелас.

Я тут вже 7 років і ніколи не бачив, щоб Прем'єр-ліга пішла на зустріч англійським командам, які виступать у єврокубках, неважливо, чи це Челсі, Манчестер Юнайтед чи Манчестер Сіті.

Сподіваюся, що ви не вб'єте мене коли побачите склад на матч проти Крістал Пелас. Сподіваюся, що фанати підтримають команду та пробачать мені деяку наївність. Сподіваюся, що Сем Еллардайс покаже, що він хороший друг, та не стане агресивно грати проти нас. Нехай він скаже, щоб Заха діяв не на повну силу, а Бентеке залишився на лаві запасних", – цитує Моурінью Daily Mail.

Нагадаємо, що матч Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас відбудеться в неділю, 21 травня, а у середу, 24 травня, "манкуніанці" зустрінеться з Аяксом у фіналі Ліги Європи.

Манчестер Юнайтед встановив особистий антирекорд за кількістю перемог в одному сезоні АПЛ

, а також у Viber