УКР РУС

Моурінью: Склад "Манчестер Юнайтед" дуже далекий від сильного – необхідні трансфери

9 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью висловив невдоволення комплектацією складу команди і розкритикував молодих гравців.

"Склад "Манчестер Юнайтед" дуже далекий від сильного. Взимку ми нікого не придбали. У нас було лише одне трансферне вікно. Влітку ми зобов'язані якісно підсилитись.

Молоді гравці? Всі хочуть, щоб вони грали. Водночас ми хочемо, щоб вони також давали результат. Це дуже важко. Подивіться на "Челсі"! Молоді Лофтус-Чик та Зума грають набагато менше, ніж в минулому сезоні, але команда йде першою.

В клубах на кшталт МЮ на молодь чиниться великий тиск, який лише заважає їм прогресувати. Необхідно, щоб молоді гравці виступали в інших клубах і набирались там досвіду, зростали.

Візьміть до прикладу Ренату Санчеса, який грав у фіналі Євро-2016 і став чемпіоном Європи з Португалією, але сидить на заміні в "Баварії". Він навряд буде грати проти "Реала" в Лізі чемпіонів. В 18 років важко демонструвати неймовірну гру через великий тиск.

Решфорд і Фосу-Менса? В МЮ 15 гравців травмовані. Ці молоді хлопці були єдиною опцією. Добре вони грають чи погано – неважливо, адже у нас просто нема вибору, кого ставити в склад", – цитує Моурінью The Sun.

Ібрагімовіч: Моурінью може в очі сказати, що ти лайно – я ціную це

Моурінью: Чічаріто забивав би по 20 голів за сезон у цьому МЮ

, а також у Viber