УКР РУС

Моурінью розкрив зміст записки для Пепе. ВІДЕО

15 січня 2012 Читать на русском

У вчорашньому матчі 19-го туру Прімери, який закінчився драматичною перемогою його команди (1:2), португальський наставник "Реалу" вирішив двічі поміняти тактику команди в другому таймі.

Спершу Моурінью перейшов на гру з 3-ма оборонцями, якими стали Пепе, Рамос та Коентрау. А після переможного мяча на 85-й вискочив на поле, скориставшись паузою на святкування, побіг до португальського захисника з папірцем, в якому був важливий меседж для команди, додатково розмахуючи руками.

То що ж було в записці? Послухаємо самого ентренадора: "Зі свого досвіду, я знаю, як складно впоратися з емоціями в останні хвилини напруженого матчу. Ми повели в рахунку, і необхідно було звести ризик до мінімуму. Записка була готова, коли ми повели в рахунку, я просто передав її Пепе.

Ми поверталися до гри з чотирма гравцями оборони. Кальєхону належало опуститися на позицію правого захисника. Озіл відсувався ближче до оборони і діяв на одній лінії з Хабі Алонсо. Нарешті, Бензема закривав зону правого хавбека. Таким чином, ми повертали необхідний ігровий баланс".