УКР РУС

Моурінью принизив Мхітаряна, – авторитетне ЗМІ

27 жовтня 2016 Читать на русском

Авторитетне британське видання Manchester Evening News розповідає про принизливе ставлення головного тренера "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью до екс-лідера донецького "Шахтаря".

На шпальтах англійських ЗМІ все частіше з'являється тема можливого відходу капітана збірної Вірменії Генріха Мхітаряна з "Олд Траффорд" вже в січні 2017 року.

Мхітарян незадоволений рішенням Моурінью

Неймовірна статистика 27-річного хавбека у дортмундській "Борусії" (23 голи і 26 асистів у 52 матчах сезону 2015/16) зумовила трансфер гравця в МЮ за 42 мільйони євро. На початку поточного сезону Мхітарян почав страждати від травм, а коли видужав, зустрівся з повним ігнором Моурінью.

Багато хто очікував, що Генріх вийде на матч Кубка ліги проти "Ман Сіті", але він навіть не потрапив до числа запасних. Провідне манчестерське видання рапортує, що наставник МЮ списав Мхітаряна за його провальну гру в манчестерському дербі на старті сезону. Саме екс-гравця "Шахтаря" Моурінью "призначив" на роль головного цапа-відбувайла за жалюгідну гру проти "Сіті", тож тепер користається будь-якою нагодою, аби принизити вірменського гравця.

Моурінью: Я не Енштейн, я не знаю, куди мені помістити Мхітаряна

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях